Ontdek onze butterei Pur Natur producten

Onze boter is van onbetwistbare kwaliteit en wordt op traditionele wijze gemaakt. Ze is zeer geliefd bij kenners. Bovendien is de boter gemakkelijk smeerbaar bij een lage temperatuur en kenmerkt ze zich door een grote kneedbaarheid dankzij de gecontroleerde kristallisatietechnologie. Daarom is dit product zeer geschikt voor gebak en bladerdeeg, zoals dit heerlijke yoghurtcake recept van Pascale Naessens. De boter is het resultaat van een (biologische) rijping van de room met behulp van zorgvuldig geselecteerde melkzuurbacteriën. Het karnen gebeurt in karntonnen, net zoals onze voorvaders dit deden. Hierdoor wordt de volle, heerlijke smaak bewaard van boter van vroeger.

 

Pur Natur verse karneboter 200g

401

De Pur Natur verse karneboter is een zachte bio boter met 82% vetgehalte, verpakt per 200g.


Pur Natur verse karneboter 500g

412

De biologische karneboter wordt op traditionele wijze gemaakt en bevat een vetgehalte van 82%. Na de rijping van de room wordt de boter dagelijks vers gekarnd in karntonnen. Net zoals vroeger. Verkrijgbaar in een verpakking van 500g.


Büllinger gezouten bio karneboter 250g

butterei Pur Natur Büllinger gezouten bio karneboter 250g

De biologische gezouten karneboter wordt op traditionele wijze gemaakt en bevat een vetgehalte van 81%. Na de rijping van de room wordt de boter dagelijks vers gekarnd in karntonnen.
Verkrijgbaar in een handige verpakking van 250g.


Büllinger gezouten karneboter 250g

bullinger-carre-250g-zout

De gezouten karneboter wordt op traditionele wijze gemaakt en bevat een vetgehalte van 81%. Na de rijping van de room wordt de boter dagelijks vers gekarnd in karntonnen.
Verkrijgbaar in een handige verpakking van 250g.


Private label mogelijkheden

U heeft de keuze tussen gezouten en zachte boter. Beiden zijn verpakt of onverpakt en bio of niet-bio te verkrijgen in verschillende verpakkingsvormen.

  • 200g carré alu
  • 250g ovaal alu of perkament
  • 250g carré alu of perkament
  • Blokken 5kg / 10kg / 25kg

Video productieproces Pur Natur verse karneboter

Bekijk deze korte video van het unieke productieproces van verse karneboter.

 

Pur Natur verse gezouten karneboter fleur de sel 200g

403

Pur Natur verse bio gezouten karneboter fleur de sel in 200g verpakking.


Büllinger milde bio karneboter 250g

butterei Pur Natur Büllinger milde bio karneboter 250g

De biologische karneboter wordt op traditionele wijze gemaakt en bevat een vetgehalte van 82%. Na de rijping van de room wordt de boter dagelijks vers gekarnd in karntonnen.
Verkrijgbaar in een handige verpakking van 250g.


Büllinger milde karneboter 250g

bullinger-carre-250g-mild

De karneboter wordt op traditionele wijze gemaakt en bevat een vetgehalte van 82%. Na de rijping van de room wordt de boter dagelijks vers gekarnd in karntonnen. 
Verkrijgbaar in een handige verpakking van 250g.


Büllinger verse room

bullinger-verse-room

De verse room van Büllingen is voor een excellente kok in een gastronomische keuken onmisbaar. De verse room van Büllingen is zeer romig en bevat ongeveer 40% vet. De ronde smaak maakt deze room uitstekend geschikt voor de bereiding van taarten, sausen, desserten en gratins. De verpakkingsvorm, een hersluitbaar flesje van 235 ml, maakt het product niet alleen makkelijk hanteerbaar maar zorgt bovendien voor een uiterst hygiënisch gebruik.